Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babaház komolyan véve

2013.01.09. 17:55 felhasznalo

Vannak mamák, akik rózsaszín ruhákkal, selyemszalagokkal és babaházakkal álmodnak, ne is tagadjuk. Vannak mamák, akik teszik ezt annak ellenére, hogy nem lányaik, hanem fiaik vannak. És nem, nem lányokra vágytak, tökéletesen boldogok a fiaikkal - szám szerint összesítve hárommal -, csak hát ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a fránya rózsaszín ruhácskák és selyemszalagokkal szemben.

Úgyhogy ez a két lengyel mama gondolt egyet, szereztek egy ügyes barkácsapukát, akivel karöltve megálmodták a minnio-t! Az alapfilozófiájuk az, hogy olyan komolyan veszik a játékot, ahogy azt csak lehet, ha gyerek az ember. Ezért is inspirálódnak a felnőtteknek szánt designtárgyakból, megoldásokból. Aztán kicsinyítenek: konkrétan 1:6 arányban. Így minden miniio design babaház és annak design berendezési tárgya tökéletesen alkalmas arra, hogy beférjen egy gyerekszobába és egy gyerekmancsba, de elég nagy ahhoz, hogy egy átlagos 30 cm-es babával játszva is használható legyen.

Termékeik kézzel készülnek, a részletekre kiterjedő legteljesebb figyelemmel, a legjobb minőségben, minden biztonsági előírást szem előtt tartva. Alapanyagaik a fa, fém, kő és néhány olyan jól mutató anyag, amelyek nem tartalmaznak mérgező anyagokat, még akkor sem, ha a gyerek alaposan megrágná őket. A végeredmény egy olyan babaház és bababútor kollekció, amiben - istenbizony - még a szerkesztőségileg rühellt Barbie babák is jól mutatnak. És megharcolnék érte bármelyik kislánnyal, na!

miniio1.jpg

miniio2.jpg

miniio3.jpg

miniio4.jpg

miniio5.jpg

miniio6.jpg

miniio7.jpg

miniio8.jpg

Forrás: miniio

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek babaház csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr555008308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása