Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csupaszem kis segítők

2013.01.10. 17:42 felhasznalo

Elena Nunzia, olasz származású designertanonc a londoni Képzőművészeti Egyetemen tanult, diplomamunkájaként álmodta meg az alábbi gyerekbútor kollekciót, amelyek a Kis Segítők vagyis "Little Helpers" fantázianevet kapták a keresztségben.

nunzia5.jpg

Ötletes megoldásokkal szerelte fel ezeket a csupaszem gyerekszobai bútorokat a tervezőjük: a "Paddy Long" néven futó fali fogas minden egyes tartója szemmel tartja a rá akasztott ruhadarabot és emellett kívánság szerint elmozdítható oldalirányban a fogas sínjén. Testvérei, a "Paddy Tall" és a "Paddy Short" állófogas tartói ezzel szemben kényünk-kedvünk szerint tekerhetők-facsarhatók a nekünk tetsző szögbe.

nunzia1.jpg

nunzia2.jpg

nunzia6.jpg

"Charlie", a szennyes kosár ugyan szemtelen, ám bükkfából készült oldalán van egy szép nagy lyuk, amelyen át látszik, mikor töltötte meg úgy a gyerkőc a lycra zsák belét annyira a levetett ruhákkal, hogy ideje lenne a mosógépbe pakolni.

nunzia4.jpg

A varázslatos éjjeliszekrény, "Melvin" többfunkciós darabra sikeredett. Nemcsak rá lehet pakolni, de rendelkezik egy polccal is, valamint két szemfedővel, amelyeket elmozdítva előtűnnek melegen világító lámpa-szemei is, amelyek esténként elegendő fényt árasztanak az ágyba bújáshoz - talán még az esti meséhez is. Mindemellett Elena törekedett arra, hogy Melvin külseje segítségével az éjszakai szörnyek ellen is hatásosan felléphessen, vigyázva a gyerekek álmát.

nunzia3.jpg

Forrás: Elena Nunzia

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fogas alvás rend tárolás kollekció gyerekszoba csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr585010402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása