Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

DVD-t nekik, vagy leharapják a lábainkat!

2013.01.15. 09:45 Amaranta Ursula

Amikor még nincsenek gyerekeid, azt gondolod, hogy te sosem fogsz gyógyszert adni nekik, csak homeopátiás szert, sosem adsz a kezükbe tartósítószert tartalmazó kekszet, és sosem ülteted le őket a monitor elé mesét nézni. Aztán a saját gyerekeddel mindezt megteszed, felmented magad, és visszamenőleg az összes kisgyerekes ismerősödtől gondolatban bocsánatot kérsz.

Mesenézés témában talán annyit azért megtehetsz, hogy nem a tévé előtt hagyod reklámokat nézni, hanem az általad kiválasztott meséket adod neki oda DVD-n. Egy DVD lejátszó egyébként nagyon jó szolgálatot tehet hosszú utazások alatt, amikor már tizenhétszer végigénekeltétek a Gryllus összest, megettétek az összes szendvicset, és kitaláltátok az összes találós kérdést, és úgy érzed, most már a kölykök felzabálják a lelkedet - attól még szereted őket, persze.

Ha pedig már a kezébe adsz egy DVD lejátszót, az az összes kiegészítővel együtt legyen ránézésre is neki való. A Mackenzie-k között egész jól el lehet válogatni.

img6b.jpg

img65o.jpg

img97o.jpg

img61b.jpg

img76o.jpg

img99o.jpg

img45o.jpg

img46o.jpg

img22b.jpg

A tengerparton fotózott szetteket nem értem, azt azért erősnek érezném, ha pancsolás helyett ott is a monitort bámulnák az utódok.

Forrás: Pottery Barn Kids

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek gép úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr484997408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása