Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jelmez az U1-es korosztályos bajnokoknak farsang idejére

2013.01.16. 14:37 Bohusek

Habár hiszünk a demokráciában, főként az évnek ebben a szakaszában, amikor a gyerek maga döntheti el, mi legyen a farsangon, van az a korosztály, akivel még nem érdemes hosszú, töprengéssel töltött órákat agyalni egy-egy jelmezbál előtt. De hogy ne maradjanak ki a mókából a törpék sem, íme néhány menő body, amivel biztos a matiné bálok jelmezkirálya, avagy jelmezkirálynője cím megszerzése. A New Jersey-ben élő tervező, Sara Kety mottójául a "Fejezd ki a kölök legviccesebb gondolatait" mondatot választotta. Nos, ha nem is biztos, hogy pont az járhat a kölykök fejében, ami megjelenik a rugdalózókon, azért mindenesetre menők ezek a holmik.

kety1.jpg

kety2.jpg

kety7.jpg

kety5.jpg

kety6.jpg

kety.jpg

kety4.jpg

Forrás: Sara Kety

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek ünnep ruha baba jelmez gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr315020501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása