Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jelzésértékű állatkölykök

2013.01.25. 14:19 felhasznalo

Akár a Képet a gyerekszobába rovatba is beillene a Hook n'Loop design gyerekszobai dekorkollekciója, de azért mégis inkább önmagukban mutatnám be őket. Mert hát művészi alkotásnak azért nem nevezném őket, bár igazán a szívembe lopták magukat. Mivel egyébként is imádom a minimál irányzatot, valahogy így képzelem a minimalista gyerekszobai dekorációt is: végy egy színes anyagot, majd egy hófehér, lézerrel kivágott lemezzel fedd el, így válik láthatóvá a kiskedvenc kacsa, nyuszi, kutya vagy cica. Csak úgy, jelzés értékűen.

Letisztult, egyszerű, elegáns és mégis vidám. És simán el tudom képzelni az otthon is kivitelezhető verzióját. Köszönöm, hogy elmondhattam.

hooknloop1.jpg

hooknloop2.jpg

hooknloop3.jpg

hooknloop4.jpg

Forrás: Hook n'Loop Design

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív design kép kiegészítő gyerek fal idea gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr734898140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása