Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cseh szörnyeket az ujjakra fel!

2013.01.31. 18:30 felhasznalo

Imádom az ujjbábokat, nálunk betegségek esetén volt rendszeres program, hogy a gyerekkel teleaggattuk mindkét kezünket bábokkal, aztán jól kiadtuk magunkból, aminek ki kellett jönnie. Van nekünk cápabábunk, királylány és bohóc, harcos és király, sellő és polip, elég széles a repertoár. De szörny, az egy sincs!

Mondjuk, ha lenne, csakis ilyen fáin szörnyecskéket szeretnék, mint amilyeneket a cseh Marie készít és amelyeket a Šapitó oldalon árul is, méghozzá két változatban, ha jól értem. Mert egyfelől megvásárolhatjuk teljesen kész formátumban, de akár csináld-magad szettben is, ha van kedvünk-időnk és tehetségünk pepecselni egy kicsit. Mondjuk, ezekért a cukiságokért megéri.

csehszorny1.jpg

csehszorny2.jpg

csehszorny3.jpg

csehszorny4.jpg

csehszorny5.jpg

Forrás: Šapitó

2 komment

Címkék: játék gyerek kreativ idea textil sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr35055431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gwendeee 2013.02.01. 11:01:52

Jó fejek :) Mondjuk nem tudom mennyire jó üzleti vállalkozás, mert nincs valami bonyesz szabásmintája, csináld magad szett nélkül is lehet hasonlót produkálni. A "szerzői jog" meg megint megy a levesbe..
süti beállítások módosítása