Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Usanka, pufi mellény, egér a zsebben

2013.02.01. 09:30 tibtün

Tudom a Maileg - a dán játékkészítő - termékeiről már több ízben is beszámoltunk itt a blogon, akkor az egércsaládot vizsgáltuk meg közelebbről. 

Most a legújabb téli, plüssjáték kollekciót hoztam el Nektek. A kis állatkák szépen fel vannak öltöztetve, hogy bírják a hideget, ha esetleg a gyerek magával vinné őket a zimankóba. A farkast és a rókát usankába és sálba bújtatták, a borz pedig egy pufi mellényt visel, külön felhívnám a figyelmet az állatkák kartartására is, mintha éppen balettoznának.

graevling-(3).jpg

graevling-(5).jpg

graevling-(4).jpg

Az én nagy kedvencem a bagoly, azonkívül, hogy szupercuki, mi különbözteti meg az eddig bemutatott baglyoktól? Na mi? Hát az egér a zsebben, zseniális!

graevling.jpg

Nézzétek meg közelebbről is!

graevling-(1).jpg

Búcsúzóul pedig vessünk még egy pillantást az egész csapatra!

graevling-(2).jpg

Forrás: Maileg

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek tél textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr85054738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása