Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csillagfényes jóéjt!

2013.02.13. 17:38 felhasznalo

Ki ne szeretne űrhajós lenni, felszáguldani a csillagok közé, port verni a holdon és súlytalanságban lebegni? Ki ne szeretné úgy látni a Földet, mint egy hatalmas, csodásan kék-zöld labdát? Én biztosan kipróbálnám. De ha már űrhajós nem is lehet az ember - vagy a gyereke -, legalább éjjel, az álmok szárnyán hadd repüljön fel a végtelen űrbe!

A Snurk Astronaut ágyneműje talán segít ebben. A hiperrealista, térhatású képpel megnyomott textília alá bújva bárki igazi űrkalandornak érezheti magát. De ha egy álmot nem is vált valóra, arról fix, hogy gondoskodik, hogy a kölök időben az ágyban legyen - és talán kevesebb nyűglődés kell ahhoz is, hogy a mi álmaink szerint a gyerek végre elaludjon.

urhajosagynemu1_1.jpg

urhajosagynemu2_1.jpg

urhajosagynemu3_1.jpg

Forrás: Snurk

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek alvás ágy textil csecsebecse ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr675078022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása