Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Amikor a művészet beköltözik a gyerekszobába

2013.02.14. 09:02 tibtün

Keith Haring a pop-art művészeti irányzat egyik jelentős képviselője volt, pár éve a Ludwig Múzeumban is találkozhattunk munkáival. Alkotásainak figurái tökéletesen alkalmasnak bizonyultak arra, hogy önmagukban is ikonikus jelképekké váljanak. Élénk, tiszta színeket használt, a kontúros rajztechnika leginkább a rajzfilmek szín- és formavilágát idézi.

Ezzel máris megérkeztünk a gyerekekhez, valószínűleg ezt ismerte fel a Vilac nevű játékgyártó is, aki egy egész tisztességes - a művész grafikáit alapul vevő - kollekcióval rendelkezik. Valószínűleg a gyereket önmagában nem fogja meghatni - engem annál inkább -, hogy Keith Haring hintalovon csücsül, de a színes és játékos figurák biztos nem fognak neki csalódást okozni.

A hintalovat egyébként már korábban megmutattuk Nektek, de hol van az már! Ezért emlékeztetőül itt van még egyszer, sok más játékkal kiegészítve.

9250_N.jpg

9261_N.jpg

A legmenőbb vödör a homokozóban!

9204_A_N.jpg

Yo-yo "sugárzó bébi" motívummal, amely a fiatal, energiával teli ember jelképe. 

9292_N.jpg

9208_N.jpg

Dominó, krétatábla, plüsskutya.

9266_N.jpg

9284_N.jpg

9278_N.jpg

Végül egy szék, amely több színben is elérhető:

9294_N.jpg

Forrás: Vilac

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek művészet hintaló gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr275075975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása