Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kisasztal-kisszék újragondolva

2013.03.05. 09:55 felhasznalo

Nem vagyok nagyon oda a modern etetőszékekért. Jó, biztos roppant praktikus darabok meg némelyik hihetetlenül jól is néz ki, de valójában nem túl sokoldalú darabok. Bezzeg a klasszikus egymásba csúsztatható és szétszedhető kisasztal-kisszék kombók - azok aztán akár a gyerek 4 éves koráig is jó szolgálatot tesznek. Használhatók etetésre, aztán önálló evésre, majd rajzolásra, kreatívkodásra, társasjátékozásra és egyéb játékok kellékeként is.

A német Studio Orijin ráadásul továbbgondolta az egyébként külcsínben nem annyira tetszetős és esztétikus kisbútor szettet, ennek eredménye lett a HOKI kisasztal-kisszék páros. Praktikus, funkcionális és még egyszerűen szép is.

orijin1.jpg

orijin2.jpg

orijin3.jpg

orijin4.jpg

Forrás: Studio Orijin

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design gyerek konyha asztal szék étkezés etetőszék kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr575117511

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsiráfot rágcsálni jó! 2013.03.06. 11:20:17

Márka: Sophie la Girafe SO'PURE rágóka Gyártó: Vulli Nem túlzás azt állítanom, hogy Sophie, a zsiráf, az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő játék volt kisbabáim első hónapjaiban. Ez a lelkesedés aztán 1 éves kor táján ugyan alábbhagyott, de ha e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása