Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ahogy kenguruéknál szokás

2013.04.10. 14:44 tibtün

A Milk&Baby nevű kanadai illetőségű cég terhesség, majd szoptatás idejére kínál kényelmes viseletet az újdonsült kismamáknak. A "kangaroo care" termékvonalat a kenguruk ihlették: olyan ruhadarabokkal állunk szemben, amelyek erszényt képeznek a mamák-papák testén, így fokozva a kis kenguru bébik komfortérzetét.

Ezt az erszényes felsőt szülés után azonnal viselhetik a mamák, amely biztosítja az újszülöttnek a megszokott 37 fokos hőmérsékletet és a kellemes félhomályt. A póló félig fekvő helyzetben - 45 fokos szögben - és ülve is használható, több helyen meg van erősítve, hogy a baba ne csússzon el benne, diszkrét szoptatáshoz is tökéletesen alkalmas. Fontos, hogy a ruházat önmagában nem tartja meg a babát, ezért ha a mama helyet változtat, a kezére mindenképp szükség lesz, hogy tartsa a babát.

aa_0491bdetail_1799.jpg

tube-kangourou.jpg

A Mei Tai póló hordozó kendő és póló ötvözete: a baba élvezheti mamája megnyugtató közelségét, és hogy az élvezeteket fokozzuk, még szopizhat is, ha kedve szottyan.

t-shirt-mei-tai-drape-sans-manches-de-reserve-privee.jpg

instruction_05a.jpg

Ez a póló abszolút megteremti a bőrkontaktust a kispapa és gyermeke között, hiszen a papa csupasz (vagy éppen szőrös) mellkasához simul a gyermek, ily módon ő is átélheti a kisded jóleső közelségét.

t-shirt-peau-a-peau-homme-base.jpg

Forrás: Milk&Baby

Szólj hozzá!

Címkék: anya apa praktikus baba felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr115177263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása