Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Videópályázat a Pagonynál

2013.05.13. 16:00 felhasznalo

11-19 éves gyerekek számára hirdetett videópályázatot a Pozsonyi Pagony, úgyhogy ha ismertek filmőrült, amatőrfilmes kiskamaszt vagy nagykamaszt, netán médiatanárt, vagy lelkes osztályt, akkor ne habozzatok, szóljatok nekik!

Merthogy itt az alkalom, hogy megmutassák, mit tudnak - és még remek nyereményeket is bezsebelhetnek - de erről majd később. Előbb nézzük azt a pályázatot: adott egy rádiójáték - igen, olyanra gondoljatok, mint régen a Szabó család, csak ez a tinédzsereket célozza meg, olyan szereplőkkel, mint például Péterfy Bori. A címe: Időfutár, és meglepően sokan hallhatják - én komolyan azt hittem, hogy rádiót már nem hallgatnak az ifjak, de az adatok alapján nagyot tévedtem...

idofutar.jpg

Nos, most ez a rádiójáték az alap, amelyből kisfilmet vagy klipet készíthetnek a vállalkozó kedvű gyerekek, akár telefonnal vagy fényképezőgéppel is, szóval, nem most kell anyának-apának hirtelen előrántania némi pénzmagot egy digitális kamerára. A pályázaton a gyerekek egyénileg és csapatban is elindulhatnak - barátokkal vagy az osztálytársakkal együtt is.

Ha belevágnának, először látogassanak el a Pagony oldalára. Aztán olvassák el figyelmesen a pályázati feltételeket, majd töltsék le a négy megvalósítandó jelenet anyagát és válasszanak egyet - vagy többet is akár. És indulhat is a forgatás...

A leadási határidő: 2013. május 31. És ahogy fentebb már emlegettem a nyereményeket, hát most álljanak itt szépen sorban:

  • egy egész napos osztálykirándulás speciális vezetéssel az Időfutár helyszínein
  • vagy egy iPad
  • vagy egy nagy halom izgalmas könyv a Pagonyból

Aki pedig szeretne naprakész lenni a pályázat idején - vagy azon kívül is -, az csatlakozzon gyorsan az Időfutárok Facebook oldalához.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek pályázat iskola kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr505298471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása