Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A jövő közlekedési eszköze

2013.05.23. 10:20 Amaranta Ursula

Ha rosszindulatú lennék, azt mondanám, a sbyke szülőatyjainak nem volt új ötletük, ezért egyszerűen kereszteztek egymással már létező járműveket. De nem vagyok rosszindulatú, így azt mondom, az amerikai versenyzőcsaládba született tervezőpáros zseniálisan egyesítette egy járműben a bicikli, a gördeszka, és a roller előnyeit.

Az eredmény egy mindössze hatkilós, jól kormányozható, rendkívül fordulékony, ugyanakkor stabil, fékezhető városi jármű. És játékszer. És sporteszköz. A sbyke ugyanis ifjú kora ellenére máris hatalmas sikereket ért el. Nemcsak a kisgyermekes szülők csaptak le rá, hanem a városi geek-ek, és az extrém sportok művelői is. Sőt, Michael Schumacher ezzel közlekedik a boxutcában, amikor nem éppen Forma 1-es autóval.

sbykemain_1_1.jpg

SbykeMain_White.jpg

P20-3.jpg

4282ef1dff254df597dbf189c2812970.jpg

c9bf1d5828a24a2e9298dc7acef2e2b7.jpg

halfpipe_header_1.jpg

michaelschumacher.jpg

Forrás: sbyke

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr495304400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása