Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kirakós tapéta

2013.07.18. 15:37 Amaranta Ursula

A pop and lolli állati látványos falmatricáiról már áradoztunk, mégis, kihagyhatatlan az újabb, kissé visszafogottabb színvilágot felvonultató szetteket bemutatnunk.

A gyerekbarát, újrahasznosított, leszedhető, majd újra felragasztható falmatrica nagy előnye a tapétával szemben, hogy a szülők nem vágják el a kezüket a tapétaszeletelő célszerszámmal, nem csirizelik össze a ruhájukat a tapétaragasztóval, ellenben a kölykök naphosszat elvannak a falmatricaképek elemenkénti összerakásával.

09935_f9964791e1.jpg

ccffg1.jpg

Fancy-Flight-537x442.jpg

Web-edited-9406.jpg

Árban húzósabb, mint befizetni őket a játszóházba, de aki kifejezetten kérkedni akar az anyagiakkal, az a bankjegyek falra ragasztgatása helyett válassza tíz-húsz falmatrica szett megvásárlását, majd minél nagyobb falfelületen való elterítését.

Pop & Lolli Green Paper.jpg

Pop & lolli largeword.jpg

Forrás: pop & lolli

Szólj hozzá!

Címkék: játék fal tapéta gyerekszoba dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr335410646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása