Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tetriszezz zebrával!

2013.07.24. 15:35 felhasznalo

Építőkockákat már mutattunk eleget, de olyat, ami többféle játékra is alkalmas, még nem nagyon találtunk. De Dan Nguyen-nek köszönhetően most már ez az élmény sem hiányzik az életünkből.

Az Animal Stackers fantázianevet viselő koncepciója ugyanis nemcsak építőkocka, hiszen minden egyes elem valamilyen állatot testesít meg. Így szerepjátékra is alkalmas fajáték, amihez azért a gyerek részéről még mindig szükségeltetik némi fantázia, hiszen a formák miatt egynémely állat kissé nehezebben beazonosítható. Nektek megy?

Ami miatt én viszont nagyjából azonnal beleszerettem a még gyártás előtt álló játékba, az a tetriszes része: a különféle elemek formája tökéletesen alkalmas arra, hogy a klasszikus játékot a gyerek kézzel fogható formában is élvezhesse. És ezzel a logikai gondolkodását, a térbeli látását is fejlessze. Remélem, tényleg sikerül sorozat gyártatni és találkozni vele hamarosan a játékboltok polcain.

allattetris.jpg

allattetris2.jpg

allattetris3.jpg

allattetris4.jpg

Forrás: Kickstarter

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr195395905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása