Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aludj el szépen...

2013.09.27. 11:42 szuperapu

A tavalyi év egyik felkapott terméke a munkahelyi rekreációt kényelmesebbé tevő Ostrich Pillow volt. Vicces, praktikus és kétségkívűl hiánypótló. Nos, a Studio Banana Things a sikeren felbuzdulva, bővítette a repertoárját, és nyitott a kiskorúak felé.

Vicces belegondolni, hogy a közoktatásban megfáradt nebuló egy ilyen készséggel a fején megy le alfába a kétismeretlenes egyenlet andalító taglalása közben. De nem különben érdekes lehet a katedrán magyarázó tanerő reakciója sem. Persze ha ezt a felhasználási területet - érthető okból - nem is javasoljuk, az autóban törtéő utazáshoz például tényleg praktikus. Szerintem.

pillow01.jpg

pillow01.jpg

pillow01.jpg

pillow01.jpg

pillow01.jpg

Forrás: Studio Banana Things

1 komment

Címkék: gyerek iskola praktikus abszurdisztán párna

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr975535905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Behajtó70 2013.09.28. 20:55:27

Nagyon kell ilyen! MOST!
süti beállítások módosítása