Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kinetikus játékok

2013.10.24. 11:45 szuperapu

A kinetikus szobrokra - például a holland  művész Theo Jansen alkotásaira - mint a művészet, és a mérnöki precizitás szemet gyönyörködtető gigantikus szerelemgyerekére szoktam gondolni. Sokkal bonyolultabbak, mint hogy gyerekjátékként el tudjam képzelni. Eddig.

Mert Lucas Ainsworth és Alyssa Hamel, a fiatal portlandi házaspár felülmúlva a képzeletemet, zseniális és forradalmi játékokkal álltak elő. Játszva és mindenféle szerszám nélkül összerakható állatokat kreáltak, amik kézzel hajtva, vagy egy motor segítségével életre is kelnek. Elly az elefánt, Rory az orrszarvú és Geno a zsiráf a kinetikus szobrok összetett mechanikájának varázslatát viszik be a gyerekszobákba ezzel.

kinetic01.jpg

kinetic01.jpg

kinetic01.jpg

kinetic01.jpg

kinetic01.jpg

kinetic01.jpg

Forrás: Kinetic Creatures

Szólj hozzá!

Címkék: design játék művészet gép kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr755596989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása