Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bot

2013.10.25. 09:43 Amaranta Ursula

Az egy és kétharmad éves gyerekemmel végre ki tudtam menni a közeli erdőbe, gyalog. Ez utóbbit érdemes hangsúlyozni, hiszen a hozzá hasonló kistermetű lények azért még nehezen tesznek meg nagyobb távolságokat kizárólag a két pici lábukon, guruló segédeszköz vagy cipelő anyakar használata nélkül. Az erdőben aztán nyuszikat kerestünk - nem fogjátok kitalálni, nem találtunk -, de végül sokkal jobban lekötötte a pöttömöt mindenféle botok gyűjtögetése.

Botokból pedig rengeteg volt, meg is fordult a fejemben, hogy mégiscsak guruló segédeszközzel jövünk vissza, amit megpakolunk botokkal, azokat jól hazavisszük, és mindenfélét építünk belőlük. Ez utóbbihoz pedig Christina Kazakia amerikai designer remek eszközt tervezett, a Stick-lets-et. Ez a cucc megment minket attól, hogy számtalanszor körbetekerjük két bot találkozását, majd megpróbáljuk felidézni, milyen csomó is az, amelyik megfelelően tart ugyan, mégis rugalmas, illetve nem lesz szükségünk kés, olló, egyéb éles eszköz használatára, ami kisgyermek közelében mindig nagy előny. A XXI. század találkozása a kőkorszakkal. 

stick-lets homepage_slideshow5.jpg

stick-lets homepage_slideshow11.jpg

sticklets-2.jpg

stick-lets homepage_slideshow8.jpg

stick-lets-by-christina-kazakia-1.jpg

real creations20.jpg
sticklets11.jpg

Forrás: Stick-lets

1 komment

Címkék: játék kreativ kert építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr975563030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.10.27. 11:02:51

ez nagyon jó, kéne :) nálunk a bunkerépítés, bár nem gyakori, de visszatérő foglalatosság a gyerekek körében.
süti beállítások módosítása