Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Piknik a szabadban

2013.10.29. 09:13 tibtün

A kiskorúak táplálása igen komoly kihívás elé tudja állítani a szülőket. Akadnak szimplán rossz evők, vannak olyanok, akik a dackorszak kellős közepén, annak rendje és módja szerint mindenre nemet mondanak, és vannak akik épp nem érnek rá, mert sürgős dolguk akadt.

Ilyen esetekben érdemes egy kis játékosságot és humort csempészni az étkezésekbe. Ehhez segítségül hívhatjuk ezt a tájképet ábrázoló étkező szettet: az evőeszközök fenyőfát formáznak meg, a tányér egy házikó képében jelenik meg, a pohár egy napocska, a kis tálka pedig egy felhő formáját ölti magára. Jó étvágyat!

landscape-dinner-set.jpg

landscape-dinner-set (1).jpg

landscape-dinner-set (3).jpg

Forrás: doiy

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr625567661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása