Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Asztal hajtogató

2013.10.30. 17:38 tibtün

A kisasztal-kisszék téma úgy tűnik, kifogyhatatlan, mindig lehet valami új, ötletes megoldásra bukkanni. A díjnyertes TurniTable egy vagy két gyerkőcöt kényelmesen kiszolgál. De mi van ha átjönnek a szomszéd gyerekek, és nem akarjuk beáldozni étkezőasztalunkat?

Ilyenkor egyszerűen csak elfordítjuk az asztallapot, majd kihajtjuk, és máris megdupláztuk a játszófelületet. Az asztal tárolódobozzal vagy paddal is kiegészíthető, ez utóbbi ülőfelülete alatt szintén egy praktikus tárolórekesz rejtőzik. Ha a sima asztallap önmagában túl unalmasnak bizonyulna, feldobhatjuk különböző mágneses alátétekkel, amelyekhez további mágneses figurákat: állatokat, járműveket vásárolhatunk.

TurniTable-ColourOptions.jpg

TurniBox-Green.jpg

TurniTable-MaxiOpen.jpg

TurniTable-FasterFaster.jpg

TurniTable-FarFarAway.jpg

TurniTable-CountryFun.jpg

TurniTable-BuildingBlocks.jpg

Forrás: TurniTable

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek asztal praktikus szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr595604683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása