Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mássz oda az ebédhez, fiam!

2013.11.13. 15:26 felhasznalo

Örülhetnek a minimál-indusztriál rajongó szülők, a BudtzBendix Tower - vagyis torony - etetőszékét nekik, vagyis inkább csemetéiknek találták ki. Azon kívül, hogy garantáltan nem fog kilógni a lakás berendezéséből visszafogott megjelenésével, még rengeteg mindent tud.

Egyfelől végigkíséri a gyereket 1 éves korától minimum 6 éves, de inkább felnőtt koráig is akár, hiszen állítható a lábtámasza. Másfelől játéknak sem utolsó, mert a gyerek konkrétan felmászhat rajta az ebédlőasztalhoz - nem, nem fog eldőlni, úgy van kialakítva, hogy ne tegyen ilyet. Harmadrészt kis lakásban is megállja a helyét, mivel a falra is fel lehet akasztani. Szóval, szóljatok csak a gyereknek, hogy másszon már az asztalhoz, mert kaja van!

tower1.jpg

tower2.jpg

tower3.jpg

Forrás: Tower Chair

1 komment

Címkék: design konyha praktikus szék étkezés etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr855626915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsibuvar 2013.11.19. 08:35:52

Ezt a stokke szeke is tudja (meg az utanzatai, ami nekunk is volt), de azok meg szepek is.
süti beállítások módosítása