Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szedd magad!

2013.11.14. 15:14 szuperapu

A felelős állattartás elsajátítása kiemelten pozitívan hat a jellemfejlődésre, és nemcsak természethez vagy az állatokhoz való későbbi viszonyulásunkat határozza meg, hanem a szocializáció egyéb területein is érezteti hatását. Persze egy élő jószág bevállalása rizikós, és több mint esélyes, hogy gondozásának nagyja a szülőre marad. Úgy meg nehézkesebben megy mondjuk az alom tisztításának, vagy az utcán hagyott kutyapiszok eltakarításának begyakoroltatása.

Az alábbi Doggie Dog nevezetű társasjáték szerencsére segítségére siet azoknak is, akik nem tehetik meg, hogy kutyatartók legyenek! A kis műanyag dakszlit műanyag kutyatáppal etetve az műkutyakakikt pottyant a szerencsés játékos lapátjára, és aki a legtöbbet gyűjti a matériából, az nyer. Kicsit bizarr, kicsit vicces, és kicsit talán hozzájárul, hogy kicsiny hazánk városai kevésbé legyenek összerondítva. Talán...

doggie01.jpg

doggie01.jpg

doggie01.jpg

Forrás: Doggie Dog

2 komment

Címkék: játék gyerek abszurdisztán társasjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr335629289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG_ 2013.11.15. 16:30:08

Jéézusom... Aki ezt kitalálta... Még egy műanyag vacak, hogy ne kelljen a szülőnek foglalkoznia a gyerekkel... Meg ha a fenti írás szerint "és több mint esélyes, hogy gondozásának nagyja a szülőre marad", és kutyaszar van az utcán, akkor a szülőt kéne elővenni, nem a gyereket :-P
Egyre kreténebb a civilizációnk, ha ez a hülyeség gyártásba került.
Ja, a szülőknek műanyag gyereknevelés-oktatóbaba nem lesz? :-P

Tóth Ernőné · http://35mm.blog.hu 2013.11.16. 15:41:43

Aranyos, tényleg kár hogy műanyag
süti beállítások módosítása