Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Falfestés zenerajongóknak

2013.11.18. 15:56 felhasznalo

Sokan titulálják magukat faldekoráló szakembernek és húzzák le a kedves szülőket komoly összegekre olyan förmedvényeket maguk után hagyva a gyerekszoba falain, amelyek szinte biztosan lelki és érzelmi károkat okoznak a kölökben. De természetesen akadnak olyan falfestők is, akik valóban művészi munkát végeznek, és csodát művelnek egy sima falfelülettel. Például a Little Hands mesterembereire nyugodt lélekkel rábíznám bármikor a gyerekszobát - sőt, ami azt illeti, a lakás bármelyik helyiségét -, tuti, hogy gyönyörűséget hoznának ki belőle.

Ebben a gyerekszobában például egy Bach művet varázsoltak az ágy fölé-mögé úgy, hogy a kotta kicsit sem unalmas, cseppet sem hétköznapi és nagyon is gyereknek való. Egy ilyen csodás dekoráció mellé én már nem is tennék túl hangsúlyos bútorokat, de azért nyilván megkívánja a minőséget. Ez az egyszerű fehér faágy a maga klasszikus vonalaival, a természetet becsempésző fatönk-lerakóasztal, a fehér padló és a rongyszőnyeg tökéletes harmóniában egészítik ki egymást.

bachafalon.jpg

Forrás: Little Hands

Szólj hozzá!

Címkék: fal gyerekszoba dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr945639765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása