Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sk óriás karácsonyfa

2013.12.16. 09:48 tibtün

A padlón hasalva, egy végtelen papírlapra festeni sokkal izgalmasabb, mint egy A4-es papír fölé hajolva az étkezőasztalon. Ezért az alábbi szuper karácsonyi dekoráció elkészítésébe vonjuk be a gyerkőcöket is, garantáltan élvezni fogják.

Az óriás karácsonyfa elkészítéséhez szükségünk lesz egy hatalmas rajzlapra, ceruzára, radírra, vízfestékre és ecsetre. Első lépésben rajzoljuk meg ceruzával, halványan a fa, a díszek és az ajándékok körvonalát. Majd hasaljunk neki a pingálásnak, nyugodtan keverjük a különböző zöld színeket, bátran folyassuk össze a festékeket, a felesleget felitathatjuk egy szivaccsal, de egy konyhai papírtörlő is megteszi. A rajznak festhetünk keretet is, de hópihékkel, csillagokkal is kiegészíthetjük, száradás után pedig tegyük ki a falra, és gyönyörködjünk a közös alkotásban!

christmas_tree_paintings13.jpg

tree_paintings1.jpg

tree_paintings2.jpg

christmas_tree_paintings19.jpg

tree_paintings5a.jpg

tree_paintings5.jpg

christmas_tree_paintings15.jpg

Forrás: You are my fave

2 komment

Címkék: gyerek karácsony művészet kreativ idea hellókarácsony sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr75689790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abe 2013.12.23. 16:48:59

Sziasztok!

Nézzétek meg ezt az oldalt is, az ország legszebb karácsonyfáját keresik!

www.facebook.com/azorszaglegszebbkaracsonyfaja

Madarász Eszmeralda+ 2013.12.31. 14:44:18

@abe: Szia
Meg néztem amit ajánlotál és egyszeűen fantasztikus! :) :) Üdvőzlet: Madarász Eszmeralda
süti beállítások módosítása