Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minimalista Betlehem

2013.12.21. 10:51 szuperapu

A karácsonyi dekorációnak sok helyen része a betlehemi életkép. Van aki összcsaládilag fabrikálja, van aki készen veszi. Az utóbbi halmazba tartozók nemegyszer gondban vannak, hisz a bőség zavarát növeli, ha a többi karácsonyi kiegészítővel és a szoba enteriőrjével is összhangban lévőt szeretnének vásárolni. Nekik ajánlanám Emilie Voirin mindenhez passzoló minimalista szettjét.

Még mielőtt valaki szentségtörést kiáltana, elmondanám, hogy a művésznő ezekkel a bükk hasábokra nyomtatott fekete betűkkel a végtelen fantázia kapuin át szándékozik a misztériumhoz vezetni az arra érdemeseket. A természetes egyszerűség, a letisztult arányok és a csomagolás pedig mind szép, a maga nemében...

betlehem01.jpg

betlehem01.jpg

betlehem01.jpg

betlehem01.jpg

betlehem01.jpg

Forrás: Emilie Voirin

Szólj hozzá!

Címkék: design ünnep művészet abszurdisztán minimalista hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr185703168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása