Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ó, az a csodálatos műanyag!

2014.02.27. 09:51 Bohusek

Bár nekem nem rémlik, hogy valaha is találkoztam volna ezzel, az amerikaik számára igen nagyon ikonikus tárggyal, azért lenyűgöz, hogy a zenélő dobozok és pörgő balerinák emelkedett küllemét a 70-es évek sláger termékével, a műanyaggal ilyen csodás kivitelben sikerült reprodukálni. A plasztik lemezjátszóhoz kapható korongok természetesen az ismert, tengerentúli gyerekdalokkal operáltak. Mi történik azonban akkor, ha az idegtépő dalocskákon szeretnénk túllépni?

A 3D nyomtatóknak és az Instructables szoftverének és útmutatásának hála, mára egy-egy jól felszerelt műszaki egyetemen bárki nyomhat magának egy lemezt, akár saját szerzeménnyel is. C-dúrban, 2 oktáv erejéig jók vagyunk, üzeni fred27, az Instructables üdvöskéje. Ezek után már csak egy eredeti, oldschool lemezjátszóra lesz szükség. Riasszuk tehát az amerikás nagybácsikat és nagynéniket, azonnal rohamozzák meg a helyi bolhapiacokat és régiség boltokat. B-terv: internet. Mert nincs olyan őrület, amit ne lehetne ma már beszerezni. Ha pedig valaki nekiáll a lemez nyomásnak, könyörgöm csinálja meg a Windszörny című slágert! Köszönöm.

ku-xlarge.jpg

FRG0OJXH1YONH90.MEDIUM.jpg

FN4ZKYDH267LBHZ.MEDIUM.jpg

 

FS0ZGFXH27LSA8C.MEDIUM.jpg

FELZG79H1YONKPN.MEDIUM.jpg

Forrás: Instructables

Szólj hozzá!

Címkék: retro gyerek művészet gép hangszer

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr865828206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása