Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha fájnak a gyereklábak

2014.05.13. 09:12 tibtün

Amikor a gyerek elkezd járni, olyannyira belefeledkezik ezen tevékenység gyakorlásába, hogy esze ágában sincs megpihenni egy percre sem. Később a sok futkározástól már "megfájdul a lába", ilyenkor jön az "Apa, Anya vegyél fel!", és Apa, Anya felvesz, cipel, ki karban, ki nyakban.

A SaddleBaby olyan hordozóval rukkolt elő, amellyel a nyakban történő hordozás biztonságosabbá és kényelmesebbé válik. Az ergonomikus ülőke a szülő vállán nyugodva hivatott a kényelemről gondoskodni. A gyereklábak bokában állítható pántokkal rögzíthetők, elejét véve ezáltal a féktelen kalimpálásnak, és nem utolsó sorban a szülő keze is szabadon mozoghat. A hordozó a szülő mellkasára csatolható, és a megfelelő méretre állítható.

Ideális családi kirándulásokhoz, városnéző túrákhoz, de bárhol használható, ahol fájnak a gyereklábak, és babakocsival nehézkes a közlekedés.

SaddleBaby-Child-Shoulder-Carrier-0-b.jpg

SaddleBaby-Child-Shoulder-Carrier-2.jpg

SaddleBaby-Child-Shoulder-Carrier-a.jpg

SaddleBaby-Child-Shoulder-Carrier-3.jpg

SaddleBaby-Child-Shoulder-Carrier-2-(1).jpg 

Forrás: SaddleBaby

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek anya apa úton hordozó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr886126285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása