Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Help Desk kisiskolásoknak

2014.09.02. 17:45 tibtün

A fejlett országokban természetes, hogy a gyerekek az iskolában padban ülnek, van iskolatáskájuk, ceruzájuk és vonalzójuk. Sajnos nincs ez mindenhol így, például India fejletlenebb, vidéki területein a gyerekek a földön ülnek, nincs asztaluk, amin írhatnának, és szegényes felszerelésüket egy nejlonzacskóban cipelik.

Egy Mumbai-ban működő non-profit szervezet - Aarambh - nagyszerű dolgot talált ki a probléma orvoslására. Kidobott kartondobozok újrahasznosításával egy többfunkciós Help Desk-et hozott létre, amely a megfelelő formára hajtogatva hordozható kisasztal és iskolatáska egyben.

A projektnek köszönhetően több ezer kis diák mindennapjai váltak kényelmesebbé, vidámabbá és hatékonyabbá az iskolában.

3031124-slide-s-help-desk-2.jpg

3031124-slide-s-help-desk-6.jpg

3031124-slide-s-help-desk-3.jpg

3031124-slide-s-help-desk-5.jpg

3031124-slide-s-help-desk-4.jpg

Forrás: Huffington Post

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek iskola jótékonyság recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr966644753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása