Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jutalommatricák neked! Mert megérdemled!

2016.06.01. 09:42 felhasznalo

Anyának lenni néha nettó szívás - aki mást mond, az vagy férfi, vagy nincs gyereke, vagy a rózsaszín köd rátelepedett az agyára, ami így képtelen felfogni a valóságot. Olyannyira az, hogy nincs olyan anya, aki ne bizonytalanodna el olykor magában - és aki mást mondd, arra most ismét csak azt tudnám leírni, mint amit az előbb.

Szorongásoktól és kételyektől nem mentes anyáknak ajánlom figyelmébe a kanadai Peanut Parade fantasztikus, You Adulted Today! matricáit. Mert igaz, vannak napok, amikor semmi sem jön össze, és összecsapnak a hullámok a fejünk felett, na de máskor! Máskor egy csomó minden sikerül. Például az, hogy felöltözzünk, sőt, előtte még egy zuhany is becsúszik. Vagy a boltban hiába kell fél szemet mindig a kölkön tartani, mégis sikerül mindent megvenni, amit induláskor beterveztünk. És mekkora sikerélmény már, mikor végre nem felejtjük el beindítani a bekészített cuccal a mosógépet vagy a mosogatógépet! Ugye, hogy az?

peanut1.jpg

És ha a kölköknek jár mindenféle jó cselekedetért a matrica, nehogy már nekünk, anyáknak ne járjon! Jár! Mert megérdemled!

peanut2.jpg

Ha pedig elég sok kis matricát kiutaltál már magadnak, talán észre fogod venni azt is, hogy jé, kevesebb a kétely meg a szorongás, mégse lehetsz akkora lúzer, mint amekkorának képzelted magad, ha ennyi mindenre képes voltál, és közben még a gyerekkel is foglalkoztál álló nap. Jobb már?

Forrás: Etsy.com - Peanut Parade

Szólj hozzá!

Címkék: humor anya papír etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr128765110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása