Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Skandináv design Lengyelországból

2016.06.09. 09:49 felhasznalo

Jó, nincs messze Skandinávia, de azért én kicsit meglepődtem, mikor megláttam, hogy a KUTIKAI két tervezője lengyel. A gyerekbútoraik pedig egyenesen zseniálisak.

kut5.jpg

Marysia és Dorota, a KUTIKAI tervezői szerint a gyermeki fantázia határtalan - a játék ígéretföldje. Ezzel mélyen egyet tudunk érteni. Ezért bútoraikkal a játékra ösztönzik a gyerekeket, egy olyan világban, ahol bármik és bárkik lehetnek, akár szuperhősök is.

A bútorok környezetkímélő gyártásban készülnek, egyszerűek és teret adnak a képzeletnek. Jelenleg két bútorkollekció van a kínálatukban, mindkettő tartalmaz kiságyat, ágyat, szekrényt, pelenkázós komódot, asztalt és könyvespolcot is No meg némi meglepetést, amivel bárkinek az arcára mosolyt lehet csalni. 

A Roof kollekció bármilyen szobát játszótérré változtat: a tetővel rendelkező asztal lehet játszóház is egyben, míg a kuckós kiságy egy szempillantás alatt változhat át kalózhajóvá. A semleges színek is a fantázia használatára késztetik a gyerekeket, nem tolakodnak és tolják előtérbe magukat.

kut1.jpg

kut2.jpg

kut3.jpg

A Peekaboo kollekció egyszerre minimalista és tökéletesen funkcionális. A fogantyúként is funkciónáló lyukak a képzeletet és a kíváncsiságot is serkentik - mi lehet a másik oldalon?

kut4.jpg

kut6.jpg

A jó hír, hogy egész Európába szállítanak, így ha olyan gyerekszoba bútorra vágysz, ami nem köszön vissza minden családnál, és még jó mókát is jelent, hajrá!

Forrás: KUTIKAI

Szólj hozzá!

Címkék: asztal kollekció öko ágy szekrény könyvespolc gyerekszoba kiságy minimalista kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr918782242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása