Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Terhes kisbabát valaki? Hogy-hogy MINEK?

2016.06.20. 09:34 Bohusek

Mert csak. Nem, egyáltalán nem nyomasztó a termék. Vagy ízléstelen. Vagy ijesztő. Értsük meg: a piacnak szüksége volt erre a műanyag ocsmányságra! És ha ez nem lenne elég: a baba embriója is terhes!

Szóval kapható egy baba, amelyik gyereket vár. Ha ez így önmagában nem elég hátborzongató, a tervezők egy kis terhességi csíkkal is megspékelik a némi őrülettel a tekintetében ránk meredő játékot. Sőt! Hogy szó ne érje a ház elejét, ikrek verzióban is kapható a remekmű! És persze a magzatvíz elfolyás sem maradhat ki az önfeledt szórakozásból!

Nos, a műanyag csoda nem csak az emberi szaporodással kapcsolatos kérdések tisztázásában segíthet, hanem a játékgyárakkal kapcsolatos illúziók leszámolásában is. 

baby_1.jpg

baby1.jpg

baby2.jpg

Azért hogy mindenki megnyugodjon, a játék a sunderlandi Kortárs Művészeti Galériában volt kiállítási tárgy. Úgyhogy a bolygó egyelőre megmenekült a pusztulástól. Vagy legalább is nem ezért ítéltetett meg reá...

Forrás: Baby's First Baby

Szólj hozzá!

Címkék: játék terhesség kismama baba ikrek abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr478798096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása