Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Esti mesék a mesepaplannal

2016.06.24. 19:59 tibtün

Egy időben a nagyobbik gyerekem megkövetelte magának, hogy fejből mondjak neki mesét esténként. Ehhez segítségül hívtam az ágynemű huzatán fellelhető állatfigurákat, és minden este egy új történetet találtunk ki közösen, és közben remekül szórakoztunk. Mi takarómesének hívtuk.

bbset.jpg

Egy hasonló szituáció inspirálhatta a mesepaplan ötletgazdáit is az interaktív ágyneműhuzat szett megalkotásakor. A garnitúrán egy szépen megrajzolt vadregényes meseerdő elevenedik meg, amely felhajtható fülekkel és zsebbekkel van felszerelve.

bbduvetfahaz_grande.jpg

bbduvetfeszer_grande.jpg

bbduvetfahaz_grande.jpg

Ebben a környezetben indul útnak a három mesefigura, hogy az esti elalvás előtt varázslatos kalandokba keveredjen. Ha netán a mesélő kifogyna a saját ötletekből 20 sztorikártya siet a segítségére, illetve az "Egyszer volt..." saját fejlesztésű mobilapplikáció is bevethető.

bbduvetfeszer_grande.jpg

bbduvetmaci_grande.jpg

bbduvetsator_grande.jpg

bbduvetszarito_grande.jpg

A kreatív ágynemű huzat egyszerre fejleszti a gyermek kommunikációs és finom motoros készségét. Segíti az ellazulást egy élménnyel és ingerrel teli nap után és hozzájárul a minőségi idő eltöltéséhez, miközben szülő és porontya együtt elmerülnek egy kalandos történetben.

Forrás: Mesepaplan

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív gyerek mese anya apa alvás textil ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr108822642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása