Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Papírzacskó 5000-ért. Nooormális?

2016.07.15. 13:55 Bohusek

Oké, szép darab, nem mondom. De egy alkoholos filccel lehet, olcsóbban kijövünk mi magunk is. És ez nem az "ilyet ,mint a Picasso én is tudnék festeni" esete. Azért megmutatjuk a helyes, ám kissé túlárazott tárolózsákot.

zsak1.jpg 

Jó, bizonyára velem van a baj, sóher vagyok és sajnálom a gyerektől a boldogságot. Nem. 

Az alábbi, valóban pofás és feltehetően nem túl praktikus papír zsákok, melyek játékok tárolására hivatottak, a maguk 4-5000 Ft-os darab árával kicsit elborítják az agyam. Bár tény, tartósabbnak néznek ki egy átlagos papír szatyornál és tényleg mutatósak, meg merem kockáztatni, hogy Csináld magad! verzióban is tökéletes minőségben előállíthatóak. Persze nyilván akkor nem lesz se svéd, se drága, amivel elbüszkélkedhetünk Pistike szüleinek, amikor áthozzák a pulyát egy kis bandázásra. 

Azért persze vannak értelmesebb darabok is a TELLKIDDO kínálatában. Bár nem sok. Szóval hajrá kreativitás, hajrá kézművesség! (Picasso-tól meg el a kezekkel!)

zsak.jpg

Forrás: TELLKIDDO

Szólj hozzá!

Címkék: rend papír tárolás abszurdisztán pakolás gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr858861628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása