Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ebéd a suliban – menza példakép és tippek menzakerülőknek

2016.09.19. 13:57 felhasznalo

Felkértek minket vendégbloggerkedni az Otthon a neten blogon, kaptunk egy jó kis témát is. Ebéd az iskolában. Órákat lehet róla beszélni, mesélni.

iskebed.jpg

Nyilván nem lehetett kihagyni a menzás élményeket, bevillant egy-két dolog a gyerekkorból, sok dolog meg a jelenből, mikor már a gyerek a menzajáró. Aki elolvassa, az látni fogja, mekkora mázlisták vagyunk ebből a szempontból, de azt gondolom: máshol is lehetne ilyen az intézményi étkeztetés. Igen, kell hozzá egy kis fejlesztés, egy kis odafigyelés, de pénzben így is ugyanannyit kell fizetni, mint előtte - vagyis az anyagi háttér nem nagyobb, mint más helyeken.

És természetesen nem tudtuk meghazudtolni magunkat, kellett gyűjteni pár pofás kis cuccot arra az esetre is, ha a gyerek nem az iskola által biztosított étkezéseket fogyasztja.

A posztot itt olvashatjátok, enjoy!

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha iskola étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr2211713369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása