Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zoknidakszli és társai

2008.02.20. 18:14 felhasznalo

Az általános iskolában elsőben napközisként tengettem a délutánjaimat, ami nem volt annyira tragédia, tekintve, hogy rengeteg kézműves foglalkozásunk volt. Itt sikerült először komolyabb dolgokat elkészítenem a saját két kezemmel, ami nem kevés sikerélményt adott.

Emlékszem arra a zoknidakszlira, ami még kamasz koromban is ott figyelt a polcon, miután kiállta az unokaöcsém embertpróbáló szeretetrohamait is. No, arra az egykori dakszlira emlékeztet az Extrasmall egyik játéka. De a kis tacskó mellett még számtalan csodaszép, kézzel készített csörgő, ölelgetnivaló űrlakó vár a gyerekekre, érdemes meglesni őket.

Forrás: Extrasmall.com

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr73343639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása