Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Újrahasznosított anyagokból

2008.03.13. 13:55 felhasznalo

Tény, hogy a gyerekjátékok jó része műanyagból készül. Számos előnye van ennek az alapanyagnak, könnyen tisztántartható, könnyű, sokoldalú és rendkívül tartós. Annyira, hogy le se bomlik. Legalábbis jó részük nem képes erre.

Éppen ezért rendkívül üdvös, hogy van egy olyan gyártó, akinek eszébe jutott az a remek és kézenfekvő ötlet, hogy ne frissen készített műanyagot használjon termékeinél, hanem újrahasznosított anyagokat. Így készülnek a Green Toys homokozókészletei, főzőedény és teásszettjei.

A cég annyira komolyan gondolja alapfilozófiáját, hogy még a játékok csomagolása is újrahasznosított papírból készül, káros festékektől mentes formában. A kecske is jóllakik és a káposztából is nagyobb rész marad meg.

Forrás: GreenToys

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek konyha játszótér idea öko recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr94379233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása