Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mod Mom gyerekbútorok

2008.04.21. 12:50 felhasznalo

Kiersten Hathcock, a Mod Mom alapítója kétgyermekes anyuka, aki főállású anyaként tölti mindennapjait. De beleunva a multik világát jelentő hajtásba, úgy határozott, hogy otthon marad, mert így jóval több időt tud szentelni gyermekeinek. De hogy ne csak a gyerekek és a háztartás ellátása töltsék ki mindennapjait, addig képezte magát, míg megtanulta a bútortervezés és bútorkészítés minden csínját-bínját.

Ebben persze segítségére volt édesapja, aki szintén az asztalos- és famunkákban találta meg a hobbiját és saját maga készítette gyermekei praktikus bútorait. Így aztán lánya már gyerekkorában magába szívhatta a bútorkészítés alapjait, miközben ott sertepertélt papája mellett a garázsban kialakított asztalosműhelyben, majd harminc évvel később már saját álmait alkothatta meg modern stílusú gyermekbútoraiban, játéktárolóiban.

Az Owyn játéktároló tetején lévő levelek nemcsak díszítenek, hanem tetőként is szolgálnak. És mivel két levél látható, nem nehéz kitalálni, hogy a játéktároló is két fakkból áll.

Ugyanez igaz a Gracie játéktárolóra, amely erős retró stílusjegyeket hordoz magán. Ennek viszont teljesen felnyílik a teteje, de természetesen biztonságosan záródik, vigyázva az apró ujjakra, kezekre.

A Sam Toybox letisztult, modern formájú bútor, amelynek teteje szintén lassan záródik le. Guruló kerekeivel könnyedén mozgatható a lakásban.

Mindegyik darab fából készül, egyedileg, kézzel legyártva. A festékek természetesen mentesek minden méregtől. Mivel a bútorok nem állnak tömeggyártás alatt, csak megrendelni lehet a Design Public-on keresztül.

Forrás: Design Public

Szólj hozzá!

Címkék: retro design gyerek rend baba tárolás gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr8434674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása