Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aranyozott kocsi szaténbéléssel

2008.08.27. 16:26 felhasznalo

Hányszor, de hányszor sóhajt fel egy átlagember élete során, hogy bár gazdag családba született volna? Nem lenne gond, hogy van-e állása vagy sem, lakást sem hitelre kéne venni, és nem ülne a tévé előtt gyomorreszketve, hogy most vajon kihúzzák-e azt az öt számot.

Helyette brilliánsokkal kirakott bölcsőben hajhatná álomra fejét újszülöttként, édesanyja aranyozott kenguruban hordaná, mert gazdag kölöknek is kell a testkontaktus, ezüst kanálról szopogatná első sütőtökpüréjét, és ezüstcsörgőt rázna falatnyi kis kezében.

Babakocsiból, ahogy apunak is, több is állna a garázsban: lehetne egy egyedi design alapján készült, kocogós, mindenféle high-tech cuccal felszerelt csodajárgánya, meg egy olyan, a képen látható babakocsija, amivel azért csak ki lehet csikarni néhány irigy pillantást.
 
A Silver Cross Silver Shadow elnevezésű babakocsija 24 karátos arannyal lett bevonva, belseje pedig puha szaténnal van kibélelve, mert a babák bőre ugye, érzékeny. A napfénytető bőrborítású és szőrme szegélyezi, és természetesen zenegép is van benne, ami a kiskorú kedvenc gyermekdalocskáit, altatóit játssza.
 
Maga a Silver Cross márka 1877 óta létezik, de ennek a darabnak a gyártási éve sajna nem ismert, annyi viszont bizonyos, hogy jócskán antik darabról van szó. A Harrods egyik árverésén vette meg egy dél-afrikai úriember potom 6000 fontért.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Bornrich

2 komment

Címkék: szülő anya apa luxus baba babakocsi úton abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr46636282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.02. 03:41:49

Istenkém, de randa... És bocs az asszociációért, tényleg totál nem ideillő, de valahogy TÉNYLEG koporsóra hajaz.... Jól van, legyen, antik koporsóra.

jou 2008.12.20. 20:51:48

Úgy emlékszem Donald Trump legifjabb bébijét tolták ilyenben. Azért abban a miliőben elég jól mutatott...
süti beállítások módosítása