Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Blabla

2009.01.18. 19:41 felhasznalo

Cuki ölelnivaló babák, gyereknagyságú figurák, csörgők, oviba való hátizsákok, ujjbábok, takarók, mobilok és persze, ruhák. Mindez fonalból, kötve.

A Blabla hitvallása szerint a boldogság elfér egy tenyérben. Kínálatukat elnézve még az is lehet, hogy igazuk van. Minden egyes darabra jó ránézni, bármit készítenek is, az embert melegség tölti el tőlük. Florence Wetterland álmodja meg a termékeket, amelyeket aztán perui mesteremberek készítenek el. No persze, aki ügyes, maga is nekiállhat egy-egy babának!

A cég 2001-ben alakult, eleinte csak ruhákat készítettek, később jöttek a zsebekből kikukucskáló bábocskák, mostanra pedig igencsak széles kínálattal csábítják a gyermekes szülőket.

 
 
Forrás: Blabla

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek baba úton textil sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr70885144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása