Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Három a járgány

2009.01.20. 10:25 felhasznalo

Bár nem most van a különféle kétkerekűek szezonja, ezt a járgányt akkor is muszáj bemutatni. Végül is a tél, ha másra nem is, tökéletes időszak a következő idényre való felkészülésre. Amikor viszont már lehet majd teperni a téren, a Duna-parton, a nagyi kertjében.

A Kid Balance – amely Niels Smeltink munkája - egyesíti magában a rollert, a futóbiciklit és a kerékpárt, csak pár mozdulattal át kell variálni az elemeket. Praktikus, hiszen sokáig tudja használni a gyerek, szép is, mivel egyszerű, letisztult vonalak és színvilág jellemzi. És még játékosan fejleszti is a gyerkőc motorikus készségeit és egyensúlyérzéket. Kell ennél több?

Szólj hozzá!

Címkék: design sport gyerek praktikus bicikli úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr93889974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása