Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szállj fel magasra!

2009.01.21. 15:34 felhasznalo

Szinte mindenkinek van saját papírrepülő hajtogatási technikája. Ki a visszahajtott szárnyra, ki a ferde farokrészre esküszik, mondván, attól, de csakis attól repül igazán jól az a jószág.

Pedig vitára semmi szükség. Komoly kutatómunka árán, valamint nem kevés szellemi és fizikai energia befektetésével a Middlesex Egyetemen megtalálták a módját, hogy a kevésbé profi papírjárművek is komoly teljesítményre legyenek képesek. Ha hajlandó vagy rászánni csekély 18 dollárt, és repülődet ezentúl az Elektromos Papírrepülő Hajítógéppel indítod útnak, az akár 30 másodperces siklásra is képes lesz!

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék abszurdisztán idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr50892679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása