Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Amatőr természetbúvár

2009.02.26. 10:10 felhasznalo

Gerald Durrell örökbecsű könyve annak idején rengeteg érdekességre hívta fel a figyelmemet, inkább voltam a szabadban, mint bent a szobámban. Niels Caris Play Spy című látványterve is a gyerekek kalandvágyára és felfedezőkedvére épít.

Manapság még erőteljesebb probléma, hogy a gyerekek alig-alig kirobbanthatók otthonról, a videojátékoknak, a számítógépnek, a tévének, no meg a szülői motiválás hiányának köszönhetően. Ám ha a kölöknek egy ilyen, jól felszerelt, igazán remek designnal rendelkező hátipakkja lenne, benne mindennel, ami a megfigyeléshez, kalandhoz kellhet – távcső, mintagyűjtő, iránytű, flaska, walkie-talkie, és még ezer, a hátizsákban titkos helyekre rejtett kütyü -, talán könyörgés nélkül, önként is a játszótéren vagy a kertben fogja tölteni szabadidejének nagy részét.

A Play Spy-jal nemcsak kémeset, titkosügynököset és Indiana Jones-osat lehet játszani, a betondzsungel önjelölt, mindenre kíváncsi természetbúvárainak is tökéletes. 

 
 
Forrás: Niels Caris

6 komment

Címkék: design játék táska gyerek tárolás úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr70964707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.02.27. 23:47:41

durellék engem is megmozgattak! emlékszem szombat délelőtt lement a műsoruk és már mentem is kifelé az erdőbe :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.28. 08:17:06

@[imi]: Na, igen, a műsoraikat is imádtam. Emlékszel a városi állatosra (nem ugrik be a címe)? Ott a legutolsó kis csótányt is a világ legérdekesebb állataként tudták bemutatni, anélkül, hogy az emberben az undor tombolt volna....

A könyveiről meg ne is beszéljünk, a mai napig szénné röhögöm magam rajtuk.

Dortje 2009.02.28. 15:45:11

Nekem Durellről a könyvei ugranak be, de azokat faltam. Pl annyira ledöbbentem azon, hogy a csiga himnős, hogy még most is tudom, hogy nála olvastam...

Dortje 2009.02.28. 15:46:03

Ja igen, és a táska az szupi. Ezt és a túlélőszettet kellene keverni, és akkor magamnak is megvenném :)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.02.28. 21:45:37

Nálatok laknak-e állatok? ez volt a címe? :)
süti beállítások módosítása