Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kizárólag hercegkisasszonyoknak 2.

2009.03.13. 18:00 zaphodbb

Mondtam én egy előző posztban, hogy kiaknázatlan lehetőségek tárháza a The Frog and the Princess, amit, úgy tűnik, kizárólag ízlésficamos milliomosoknak hoztak létre. Álljon itt egy újabb kis gyűjtemény, ezúttal nem királylányos ágyakról, hanem gyerekülés huzatokról. Mert nehogymár sima gyerekülésben üljön kis királylányunk, olyanban, ami mindenki másnak is lehet. Nem, a mi kis prüntyőkénknek, amennyiben filmsztárok vagy csak simán hibbantak vagyunk, túl sok pénzzel, kijár a luxus, abból is a nagyon elszállt fajta.


Ha valakinek mégis tetszenének az itt mutatott ülés huzatok, azoktól bocs, természetesen nyájas olvasóinkat sose hibbant-milliomosoznám le, a jelenlévők kivételek!

Forrás: The Frog and the Princess

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek baba úton abszurdisztán textil hordozó csecsebecse autósülés gyerekülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr59998034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása