Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szoba a kertben

2009.03.20. 10:13 zaphodbb

Azaz inkább kert a szobában, vagy esetleg egy kertnyi szoba. Szerintem ez is sk megvalósítható ötlet. Legfeljebb az imitált napellenző tartószerkezete nem lenne ennyire díszes, de ahogy nézem a lógós könyves-féle elkészítési móddal készült, ami nem túl bonyolult.

Tündéri ötlet, annyi a lényeg,  hogy a falra, lábazatnak dimbes-dombos zöld kertet festünk fel, fölötte a plafonig a kék ég. A kertbe virágok valók, nekem tetszik az, hogy nincs sok belőlük, amik vannak, azok viszont nagyok és hangsúlyosak. Így nem lett csicsás, hanem ízlésesen virágos. Alulra fehér léckerítés került, ez is nagyon el van találva: nem sűrűn és szabályosan, hanem foghíjasan került fel a falra.

A pelenkázó szekrény felett mi más is lenne dekorációként, mint kis cserepes virágok képkeretben. Szintén a visszafogott, természetes, nem túl habos fajtából. Bevallom, nekem az ilyen stílusú szoba sokkal jobban bejön, mint a királylányosak. Persze, tudom, hogy a legtöbb szülő nem saját akaratából készít a lányának királylányos szobát, hanem kemény kényszer hatására.

Sokáig jó dekoráció ez egy kislány szobájában, nem annyira babás, az iskoláskorig szinte biztos ki lehetne húzni vele. A készítője egy hosszú hétvége alatt végzett vele, úgyhogy egy amatőrnek is max. egy hét kell hozzá. Mindenkit bártorítok, hogy ne féljen ecsetet venni a kezébe, és kreatívkodni a gyerekszoba falára!

Forrás: Kidtropolis

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek baba kreativ idea ágy gyerekszoba kiságy sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441011146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása