Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az Erő legyen veled!

2009.03.28. 10:13 felhasznalo

No, meg a babáddal! Ha évtizedek óta rajongtok a Csillagok Háborújáért, ha párt is valami jedi-trükkel választottál, akkor természetesen a gyerek sem maradhat ki az őrületből. Fanatikus rajongópalánta pedig csak akkor lehet belőle, ha már születésétől erre kondicionáljátok. Na jó, ez azért nem igaz, de ártani nem árthat, ugyebár.

Készíts hát neki birodalmi lépegető babakocsit, és nanáhogy dukál a Star Wars tematikájú szoba is. Legalábbis Mark és Robin, a Jigabug Baby tulaja így gondolták, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Egy kis kreativitással bárki megcsinálhatja a képen látható mobilt a kiságy fölé, és nyilván akad még egy rakás más relikvia is a tarsolyotokban, ami alkalmas a gyerekszoba dekorálására.

 
 
 
Hát, akkor kalandra fel! És ha netán valaki ki is vitelezi, ne fogja vissza magát, hagyjon egy holoüzenetet!
 
Forrás: Flickr 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő anya apa baba idea gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr111030171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása