Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Barkácsoló apukáknak

2008.04.11. 12:57 felhasznalo

Unod már a macimintát, a csíkokat és kockákat? A siralmas szín és formaválasztékot? Nem vagy megelégedve a babakocsi-gyártók fantáziájával? Semmi gond. Kövesd Rick Russo, a Star Wars őrült apuka példáját!

Ő aztán szabadjára engedte a képzeletét, és mivel a fényképek alapján nincs híján a kreativitásnak és a kézügyességnek sem, fia, Reed egy birodalmi lépegetőben ülve csócsálhatja a kiflit a séták folyamán. Gondolom, nem maradnak észrevétlenek. Hódolat!

Remélem, a magyar papák között is akad néhány vállalkozó szellem, aki nem rest kezébe venni a sniccert, fűrészt, ecsetet, festéket, és alkot valami igazán feltűnőt. Mondjuk, összekombinálja a ded verdáját Pirx kapitány űrhajójával. Igazi hungarikum lehetne!

Forrás: Thingamababy

Szólj hozzá!

Címkék: szülő apa baba kreativ babakocsi úton idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr47420579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása