Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Designercuccok gyerekméretben

2009.04.14. 09:55 felhasznalo

A modern, minimál stílust kedvelő szülők élete – legalábbis lakberendezési téren – nem egyszerű: a gyerekbútor gyártók közül viszonylag kevesen gondolnak arra, hogy ezen irányzat rajongóinak is születhet gyereke. A gyerekbútorok nagy általánosságban bucik, cukik, mintásak, de ritka a letisztult, egyszerű vonalakkal operáló kollekció.

A Little Nest legalább megpróbál valamit kezdeni ezzel a piaci űrrel. Bár kínálatuk nem önálló tervezés eredménye, azért a designfanatikus szülők biztos tudnának tőlük vásárolni. Az ausztrál cég ugyanis a legnagyobb designerek legklasszikusabb bútorait készítik és kínálják – gyerekméretben. Persze, mondhatnánk, hogy ezt a koppintást, de kinek jutott ez eszébe előttük? Senkinek.

Forrás: Little Nest

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek szék fotel gyerekszoba minimalista kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr51062312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása