Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com – Várat vesszőből

2009.04.16. 14:07 felhasznalo

Tegnapi egyik posztunkban egy betonból készült, kerti játszóházat vettünk górcső alá, ám tudjuk ám, hogy vannak olyan látogatóink, akik nincsenek kibékülve a betonnal, mint alapanyaggal. Nekik szántuk ezt a posztot, amelyben egy vesszőből font várat mutatunk be, amely alapanyagában jóval természetbarátabb, ám funkciójában ugyanazt nyújtja, mint beton társa.

A képen látható darabot az Etsy-n találtuk – mint már oly sok mindent, hiába kifogyhatatlan az emberi kreativitás -, most a Wove boltjábank s bár az ára borsos, nem is kicsit, azért akit megfog, ne mondjon le róla egyből. Tessék keresni egy kosárfonót, nyilván szívesen és ennél jóval kevesebbért is elkészíti csemeténknek! 

 
Forrás: Wove

 

3 komment

Címkék: játék gyerek szülő kert idea öko játszóház csecsebecse kuckó etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr811062575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

livia 2009.04.17. 09:28:32

Tavaly a dísznövény kiállításon (Bp.-en) is láttam már ilyet egy kosárfonónál, és pont aktuális is a poszt, mert az egyik kiállítás most hétvégén lesz a Petőfi híd budai hídfőnél, a másik jövő hétvégén a villányi úton. :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.17. 09:30:17

@livia: hol lesz a Petőfi hídnál? A Kertészeti Egyetemre minden évben kimegyünk, arról tudok, de a másikról még nem hallottam...

livia 2009.04.20. 11:04:36

Jaj, ne haragudj, nem néztem később a blogot, a Petőfi híd budai hídfőnél szokott lenni, talán az a neve, hogy Egyetemisták parkja. Attól tartok, most már későn írok...
Itt az információ: www.assa.hu
süti beállítások módosítása