Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Doboz helyett doboz

2009.05.29. 17:24 felhasznalo

Ha már unjátok a drogériákban kapható popsitörlő dobozokat, a sima zacskó meg nem pálya, mert a kölök két másodperc alatt teríti el a 70-80 nedves kendőt a szoba minden berendezési tárgyán, itt az idő, hogy beszerezzetek egyet a Funky Box dobozai közül.

Különösebb értelmük ugyan nincs, de legalább jól néznek ki, és hát mi lenne ennél fontosabb, de legalábbis üdítőbb, mikor egy kakától maszatos feneket kell tisztára törölnöd?

Na jó, most kicsit álszent voltam, azért a PöttyösPannisat én is bevállalnám, csak valami másra használnám, mert most nincs kivakarásra váró gyerek a közelemben, illetve ami van, az a gyerek már erősen önjáró.

Forrás: Funky Box

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő pelenkázás tárolás abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr11150084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása