Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csorog a kiságy

2009.06.03. 10:22 felhasznalo

Vicces-érdekes kis darabot találtam a Midas kínálatában. Már a cég honlapja önmagában is érdekes, de ez a kiságy különösen. Általában a rácsokkal csak annyiban szoktak eljátszani a designerek, hogy helyette valamilyen érdekes mintával ellátott modult, netán plexipanelt építenek be, de itt nem ez a helyzet. Első ránézésre ugyanis - legalábbis fentről -, ez a kiságy pont ugyanolyan, mint bármelyik kicsit is designosabb gyerekágy.

De oldalról már más a helyzet. Mert itt a rácsok és a kiságy lábai pont olyanok, mintha fentről csorognának lefelé. Azt is amúgy modernesen. Játékos bútor egy igazán játékos kis lénynek, a gyereknek.

 

Forrás: Made by Midas

3 komment

Címkék: design gyerek alvás baba ágy gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr651157451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.06.03. 12:20:41

Jól gondolom, hogy felső állapotban a rács nem jó helyen van, mert beszorul a bébi keze-lába? Egyébként is, fej lefé lejt? (másikba szokott, hogy nem bukjon..)
Őszintén szólva nem lett a kedvencem.

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.06.04. 09:05:07

Bizar, hogy pont a sarokban nincs lába.

Brunella 2009.06.04. 10:27:34

Nekem tetszik. Olyan, mintha jégkrémpálcikák lennének!
süti beállítások módosítása